english course

 

 

 

دوره فشرده زبان انگلیسی در لهستان

(بورس تحصیلی)       

 قابل توجه دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در لهستان که دارای مدرک زبان انگلیسی نمیباشند                    

ادامه تحصیل در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه دوره آمادگی زبان انگلیسی برای متقاضیانی که دارای مدرک رسمی زبان انگلیسی نمیباشند و مایل به فراگیری زبان انگلیسی در لهستان میباشند .  
 

 
 
 

 

You probably do not have the Flash Player (Get Adobe Flash Player Here) installed for your browser or the video files are misplaced on your server!
Facebook It Twitt It Digg It Add to Del.icio.us Add to Stumbleupon
 
 
متقاضیانی که دارای مدرک زبان نمیباشند یا مدرک زبان آنها دارای حد نصب جهت اخذ پذیرش برای دانشگاه نمیباشد و مایل هستند تا تحصیلات عالی خود را ادامه دهند ، دوره تابستانی زبان انگلیسی به مدت 3 ماه به عنوان پیش نیازدر طول مدت تابستان   برگزار میکند .
 
علاقمندان توجه فرمایید که پس از تکمیل دوره زبان و قبولی در امتحان پایانی ، قادر خواهند بود که در رشته های مختلف این دانشگاه در مقاطع کارشناسی و یا کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدهند .
 

 



سوالات متداول :
 

 

 

 

 

رشته های قابل انتخاب در این دانشگاه:

 

ردیف
عنوان رشته
زبان تدریس
مدت زمان
شهریه
مقاطع تحصیلی
1
Information Technology
انگلیسی
2 سال
3500 یورو در سال
فوق لیسانس
2
Hospitality Management
انگلیسی
2 سال
3500 یورو در سال
فوق لیسانس
3
International management
انگلیسی
2 سال
3500 یورو در سال
فوق لیسانس
4 Logistics in Transport
انگلیسی
2 سال
3500 یورو در سال
فوق لیسانس
5
Aviation Management
انگلیسی
3 سال
3000یورو در سال
لیسانس
6 Finance and Accounting انگلیسی
3 سال
3000 یورو در سال
لیسانس
7 Physiotherapy انگلیسی
3 سال
3000 یورو در سال
لیسانس
8 Logistics انگلیسی 3 سال 3000 یورو در سال لیسانس
9
Information Technology
انگلیسی
3 سال
3000 یورو در سال
لیسانس
10
International management
انگلیسی
3 سال
3000 یورو در سال
لیسانس
11
Hospitality Management
انگلیسی
3 سال
3000 یورو در سال
لیسانس
 
 
 جهت مشاهده لیست کامل رشته ها اینجا کلیک کنید !
 
 
 
 
تاریخ رسمی شروع کلاسهای دانشگاه دقیقا چه زمانی میباشد ؟
 
   
ترم تحصیلی
زمان شروع
زمان پایان
ترم پاییز
15 October
15 February
ترم بهار
25 February
15 June
ترم تابستان – دوره زبان
10 July
10 October
 
 
  
تاریخ های مهم و مهلت ثبت نام :
 
آخرین مهلت ثبت نام برای متقاضیان دوره زبان تابیستم اردیبهشت معادل با پانزدهم ماه می میلادی  میباشد.
آخرین مهلت ثبت نام برای متقاضیانی که مدرک زبان دارند تا اول مرداد ماه معادل سی ام ماه جولای میلادی میباشد.
 
  
شهریه دوره ها و نحوه پرداخت :
 
هزینه ثبت نام دانشگاه : 150 یورو که فقط زمانی اخذ میشود که پزیرش شما صادر شده باشد. توجه کنید که در صورت واریز وجه و صدور پذیرش قطعی، مبلغ فوق مسترد نخواهد شد.

شهریه مقطع لیسانس ، سالیانه 3000 یورو میباشد که جهت دریافت پذیرش قطعی مبلغ 1500 یورو به عنوان شهریه ترم اول و 500 یورو پیش پرداخت شهریه ترم دوم ، میبایستی که به حساب دانشگاه واریز شود.
 
شهریه مقطع فوق لیسانس ، سالیانه 3500 یورو میباشد که جهت دریافت پذیرش قطعی مبلغ 1750 یورو به عنوان شهریه ترم اول و 600 یورو پیش پرداخت شهریه ترم دوم ، میبایستی که به حساب دانشگاه واریز شود.
 
هزینه دوره زبان انگلیسی, 1000 یورو برای کل دوره میباشد.
 

 
جهت اخذ پذیرش قطعی و اخذ ویزا، کل مبلغ زیر میبایستی که به حساب دانشگاه واریز شود :
 
دوره کارشناسی ارشد دوره کارشناسی  
150 یورو 150 یورو  فقط یک بار   Application fee
1000 یورو 1000 یورو دوره زبان انگلیسی
1750 یورو 1500 یورو شهریه ترم اول
500 یورو 500 یورو پیش پرداخت شهریه ترم دوم
3400 یورو 3150 یورو جمع کل
 
 
توجه :

متقاضیان دارای مدرک زبان انگلیسی میتوانند مستقیم وارد دانشگاه شده و نیازی به پرداخت شهریه دوره زبان انگلیسی نخواهند داشت. 
 
 
 
مزایای تحصیل در این دانشگاه :

 

  •       امکان ادامه تحصیل در تمام دانشگاههای اروپا ، امریکا ، کانادا و استرالیا
  •       شهریه ناچیز و کیفیت آموزشی بالا
  •       امکان  اعزام دانشجو به کشور امریکا جهت کار و تعطیلات به مدت ۵ ماه در طول مدت تابستان
  •       امکان اخذ بورس ارسموس به مدت حداکثر دو ترم
  •       امکان دریافت مدرک  Double Degree از دانشگاههای معتبر انگلستان و اروپا
  •       امکان اخذ مدارک بین المللی ECDL, Novel, Cisco, Sun, Microsoft,  از طریق خود دانشگاه
  •       قابل تایید بودن ۱۰۰ درصد مدرک دانشگاه در وزارت علوم ایران
  •       امکان دریافت مرخصی تحصیلی برای آقایان مشمول خدمت سربازی
  •       امکان دریافت ارز دانشجوی
  •       امکان سفر به سایر کشورهای اروپایی بدون نیاز به اخذ مجدد ویزا
  •       دریافت کمک هزینه تحصیلی در هر ماه در صورت داشتن معدل بالا
 
 
 
امکانات دانشگاه :
 
از امکانات این دانشگاه میتوان به سالن ورزشی مجهز آن که به صورت تماما رایگان در اختیار دانشجویان قرار میگیرد اشاره کرد . همچنین کلوپ اسب سواری دانشگاه که با داشتن استبل اختصاصی در ساختمان واقع در کیلنارووا یکی از جاذبه های  این دانشگاه میباشد . این دانشگاه جهت رفاه حال خانواده های دانشجویان که به ملاقات آنها می آیند اقدام به ساخت هتل اختصاصی در محیط سر سبز و نشاط آور دانشگاه در کیلنارووا کرده تا در طی این مدت خانواده های دانشجویان با آرامش کامل در محیطی صمیمی و زیبا لحاظات شادی را در کنار فرزاندان خود باشند .
 
یکی از دغدغه های بزرگ دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند ، وجود خوابگاه مجهز در محیط میباشد. این دانشگاه در پاسخ به این نیاز دانشجویان امکان اسکان آنها را در محیطی آرام و دلپذیر و با استاندارد بالای زندگی فراهم میکند . همچنین شرکت دیبا گستران برای آندسته از عزیزانی که مایل به اجاره آپارتمان خصوصی میباشند نیز امکانی را فراهم نموده تا در صورت تقاضا ، آپاتمان مورد نظر در هنگام رسیدن به دانشگاه فراهم باشد .سالن کامپوتر این دانشگاه یکی از مجهز ترین آنها در این استان میباشد که استفاده از ان به صورت کاملا رایگان و با سرعت بالای اینترنت در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
 

در گالری تصاویر زیر میتوانید عکسهای مربوطه را مشاهده فرمایید .

 

 

 

 

 
 
 
مدارک نیاز جهت اخذ پذیرش :

 

  • Application Form , فرم ثبت نام را از اینجا دانلود کنید !
  • مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات
  • مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات (برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس)
  • کپی پاسپورت
  • رزومه تحصیلی و سوابق کاری
  • گواهی سلامت پزشکی. گواهی پزشکی از یک دکتر عمومی در محل زندگی دریافت کنید.توجه کنید که گواهی نیازی نیست که به انگلیسی ترجمه شود و فقط کافیست که دکتر مربوطه به زبان انگلیسی سلامتی شما را تایید کند. توجه کنید که جمله زیر حتما به زبان انگلیسی میبایستی که در گواهی شما قید شود : The student is in good health and is capable of commencing studies
  • نمونه گواهی پزشکی را از اینجا ببینید !
  • تقاضا نامه به رییس دانشگاه. نمونه نامه را از اینجا ببینید !
  • یک قطعه عکس
 
کلیه مدارک فارسی میباستی که به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شود. مدارک میبایستی که دارای مهر ورارت امور خارجه و دادگستری باشند.
 
 
 
توجه:
جهت پزیرش نیازی به ارسال مدارک با پست نمیباشد و شما فقط اسکن مدارک خواسته شده را یرای ما ارسال خواهید کرد. اصل مدارک و ترجمه آن در سفارت لهستان مطابق به اصل خواهد شد.
 
 

 
 
 آیا این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ایران میباشد؟
 
 این دانشگاه از سال ۲۰۰۶ که حدود ۳۰ نفر از اعضای جهاد دانشگاهی مشهد در آن بورسیه و از این دانشگاه فارق التحصیل شدند مورد تایید وزارت علوم ایران میباشد . متاسفانه لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در مورد لهستان بروز نمیباشد و شما میبایستی که جهت اطمینان، از وزارت علوم شخصا استعلام بگیرید . میتوانید از لینک زیر گواهی تاییدیه وزارت علوم را مشاهده نمایید:
 
 
 
  
 
 
 
 
جهت مشاهده گالری تصاویر دانشجویان ایرانی فارق التحصیل از این دانشگاه ، اینجا کلیک کنید !
 
 
 
هزینه یک زندگی دانشجویی در این شهر چقدر میباشد؟

 هزینه متوسط برای یک زندگی دانشجویی در این شهر حدود ۲۰۰ یورو در ماه میباشد که شامل هزینه زندگی در خوابگاه و یا آپارتمان مشترک ، هزینه خورد و خوراک و ایاب ذهاب میباشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد زندگی روزمره در لهستان، اینجا را کلیک کنید !

 

 

آیا خوابگاه دانشجویی هم به دانشجویان تعلق خواهد گرفت؟

 خوابگاه دانشجویی به تمام دانشجویان ورودی جدید تعلق خواهدگرفت. اتاقها به صورت ۲ یا ۳ تخته به همراه سرویس بهداشتی و آشپزخانه خصوصی  میباشند . خوابگاه باید از ۲ ماه قبل از ورود به لهستان رزرو  شود. تمامی اتاقها مجهز به اینترنت رایگان میباشند .

جهت مشاهده گالری تصاویر مربوط به خوابگاه این دانشگاه ، اینجا را کلیک کنید !

 

 

 آیا امکان دریافت بورسیه یا تخفیف دانشجویی وجود دارد؟

 برای دانشجویان ممتاز هر رشته امکان درخواست تخفیف شهریه وجود دارد که  ریس هر دانشکده مربوطه می بایستی که تایید نماید. بورس ارسموس نیز به دانشجویان انتخابی این امکان را میدهد که در یکی از دانشگاههای طرف قرار داد با این دانشگاه در سرتاسر اروپا به مدت حد اکثر ۲ ترم بدون پرداخت شهریه اضافی تحصیل نمایند و همچنین مبلغی را جهت پوشش هزینهای روزمره نیز دریافت کنند.


علاوه بر این برای ۳۰ درصد از  دانشجویانی که معدل آنها بالا باشد ، کمک هزینه به مبلغ ۵۰۰ ذلتی به صورت ماهیانه پرداخت خواهد شد.
 

جهت مشاهده لیست دانشگاه های طرف قرار داد، اینجا را کلیک کنید !

 

 

چه نوع ویزایی جهت تحصیل در لهستان برای دانشجویان خارجی صادر میشود؟

ویزا داخلی  لهستان که یک ویزای دانشجویی  بلند مدت یکساله میباشد. با این ویزا دانشجویان امکان مسافرت به تمام کشورهای حوزه شینگن را بدون درخواست مجدد برای ویزا را خواهند داشت. این ویزا  بعد از حدود ۳ ماه و یا قبل از تاریخ ابطال ، قابل تغییر به کارت اقامت موقت یک ساله خواهد بود . 

 

 

 

 آیا امکان کار کردن در حین تحصیل را خواهم داشت؟

دانشجویان امکان کار در حین تحصیل به مدت ۲۵ ساعت در هفته را خواهند داشت . دانشجویان خارجی میتوانند که تمام مدت تابستان  بدون دریافت اجازه کار ، مشغول به کار باشند . همچنین امکان اعزام دانشجو به کشورهای دیگر از جمله امریکا در طول مدت تابستان وجود دارد که اینکار از طریق مبادی قانونی و آژانسهای کاریابی مورد تایید سفارت امریکا انجام میشود . دانشجویان علاقمند به کار در امریکا با ویزای Work and Travel  به مدت حد اکثر ۵ ماه میتوانند به امریکا رفته و مشغول به کار شوند . البته آژانسهای کاریابی در لهستان در ابتدا کارفرما را برای شما پیدا کرده و با شما قرار داد کاری خواهند بست ، که بدین ترتیب پیدا کردن کار در آنجا برای شما ضمانت شده باشد.

 

 

 

 

زبان رسمی مردم لهستان چه میباشد؟

زبان اصلي كشورلهستان، لهستاني است كه در گروه زبان هاي اسلاو غربي قراردارد. حروف الفباي لهستاني از لحاظ نوشتاري به استثناي چند حروف بقيه به زبان لاتين شباهت دارند اما در تلفظ زبان لهستاني برخي اختلافات با زبان لاتين وجود داشته است.

  

جهت تحصیل در لهستان شما نیاز به دانستن زبان لهستانی ندارید. دانستن تنها زبان انگلیسی به شما شانس تحصیل در دانشگاههای لهستان را خواهد داد و همچنین شما میتوانید به زبان فرانسوی یا آلمانی تحصیل کنید. توجه داشته باشید دانستن چندین جمله به زبان لهستانی میتواند زندگی شما را رضایت بخش تر کند. 


جهت کسب اطلاعات در مورد دورهای زبان لهستانی ، اینجا را کلیک کنید !
جهت آموزش رایگان زبان لهستانی ، اینجا را کلیک کنید !