مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

 

 

 

 

 

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش : ( شرایط عمومی داوطلب )

 

 اگر شما مایل به تحصیل در لهستان هستید، باید دارای یکسری حداقل مدارک مورد نیاز باشید. ولی مایوس نشوید چرا که آنها مدارک پیچیده ای نخواهند بود و مشاوران ما در ایران آماده  کمک  در گرداوری تمام مدارک مورد نیاز میباشند .

 

 

 

 

 

 

1 ) گواهی آخرین مدرک تحصیلی ، تایید شده توسط سفارت لهستان در تهران به همراه ریز نمرات

 

داوطلبان دیپلمه متقاضی جهت دوره کارشناسی میبایستی که مدرک دیپلم دبیرستان و گواهی پیش دانشگاهی خود را به همراه ریز نمرات ان ترجمه رسمی کنند . مطمئن شوید که تمام مدارک شما دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری میباشد . متقاضیان اخذ پذیرش در دوره کارشناسی ارشد ، علاوه بر ترجمه رسمی مدرک کارشناسی و ریز نمرات ان میبایستی که ترجمه مدرک دیپلم خود را نیز ارایه دهند .

در پایان تمامی مدارک تحصیلی دیپلم ، کارشناسی و کارشناسی ارشد که در ایران صادر شده است باید به تایید سفارت لهستان در تهران برسد . جهت اطلاع از چگونگی ان با ما تماس بگیرید .

 

 

 2 ) مدرک زبان انگلیسی

 

جهت اطلاع از لیست مدارک زبان مورد قبول در لهستان و حداقل شرایط ان به این صفحه مراجعه کنید . اگر مدرک زبان شما دارای حد نصب کافی نمیباشد و یا تاریخ اعتبار ان گذشته با ما تماس بگیرید تا وضعیت شما با جزییات بیشتری بررسی شود . در بعضی موارد امکان اخذ پذیرش با این شرایط وجود دارد .

 

 

3 ) داشتن پاسپورت معتبر

 

داوطلبان توجه فرمایید که پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه بعد از زمان مورد نظر جهت ورود به لهستان اعتبار داشته باشد در غیر این صورت سفارت از شما درخواست تعویض پاسپورت خواهد کرد که پروسه بررسی مدارک و اخذ پذیرش را طولانی تر میکند .

داوطلبانی که مشمول خدمت سربازی میباشند ، با ما تماس گرفته تا در مورد روند اخذ معافیت تحصیلی و چگونگی اخذ پاسپورت راهنمایی شوند .

توجه:

در مرحله اخذ پذیرش حتما پاسپورت شما باید امضا شده باشد . تطابق امضا در پاسپورت و سایر مدارک ارسالی به دانشگاه الزامی میباشد .

 

 

4 ) فرم ثبت نام

 

فرم ثبت نام برای هر دانشگاهی متفاوت میباشد که مشاور شما با توجه به رشته درخواستی و اطلاعات شناسنامه  شما ،  این فرمها را تکمیل و برای شما ارسال میکند . شما پس از تایید صحت اطلاعات درج شده ، ان را امضا و اسکن ان را دوباره برای ما ارسال میکنید .

 

 

5 ) پرداخت هزینه ثبت نام

 

معمولا هزینه اخذ پذیرش در دانشگاه های لهستان مبلغ ۲۰۰ یورو میباشد که قبل از اخذ پذیرش باید به حساب دانشگاه واریز شود . این هزینه غیر قابل برگشت میباشد و در صورت تایید نشدن مدارک و یا عدم اخذ ویزا غیر قابل برگشت خواهد بود  . با توجه به مشکلات انتقال پول به خارج از کشور  و زمان طولانی ارسال حواله های بانکی ، ما این مبلغ را به صورت ریالی در ایران دریافت کرده و از طریق شرکت خود در لهستان به حساب دانشگاه در کمتر از ۲۴ ساعت واریز خواهیم کرد تا پروسه ثبت نام سریعتر انجام شود.
 

 

 

 

6 ) 4  قطعه عکس

 

لطفآ در ارسال عکس دقت کافی مبذول نمایید که دارای کیفیت بالا و وضوح کامل باشد .

 

 

 

7 ) گواهی سلامت پزشکی

 

 

شما باید نشان دهید که دارای سلامت کامل روحی و جسمی میباشید وهمچنین مقدمات بیمه سفری وبیمه تحصیلی در لهستان را آماده کنید.

 

بستگی به دانشگاه مورد نظر ، نوع گواهی پزشکی متفاوت میباشد . مشاوران ما شما را در این مورد و نحوه  پر کردن فرم های پزشکی راهنمایی خواهند کرد .

 

 

 

8 ) رزومه کاری و تحصیلی

 

ارایه یک رزومه قوی و کارامد منطبق بر استاندارد های بین المللی ، یکی از رموز موفقیت شما در مرحله اخذ پذیرش و ویزا میباشد . یکی از سرویس های با ارزش ما به متقاضیان ادامه تحصیل در لهستان ، تکمیل و ویرایش رزومه آنها با توجه به اطلاعات موجود میباشد . قابل توجه اینکه شما میتوانید به صورت کاملا رایگان از این خدمات بهرمند شوید .

 

 

 

 

 

 

لینک های مفید :